Tankmix IT – za proveru fizičke kompatibilnosti

Yara TankmixIT je aplikacija za pametne telefone koja pruža informacije o fizičkoj kompatibilnosti ili mogućnosti mešanja u rezervoaru Yarinih folijarnih proizvoda za ishranu bilja s drugim proizvodima za rasprkavanje.

Brza i jednostavna provera fizičke kompatibilnosti

Svakom poljoprivredniku ili agronomu važno je da može da donosi brze i precizne odluke. Aplikacija TankmixIT omogućuje proveru fizičke kompatibilnosti ili mogućnosti rezervoarskog mešanja svakog Yarinog tekućeg proizvoda s proizvodima za zaštitu biljaka.

Nakon što u aplikaciji izaberete određeno Yarino folijarno đubrivo i “partnerski” proizvod za rasprskavanje, dobićete rezultate svih laboratorijskih ispitivanja u kojima su ta dva proizvoda mešana.

U slučaju da nema rezultata za traženu kombinaciju, možete da zatražite ispitivanje rezervoarskog mešanja. Ako je traženi proizvod za raspršivanje dostupan u našim laboratorijima, ispitivanje se najčešće može obaviti u roku od nekoliko sati.

Na rezultate ispitivanja rezervoarskog mešanja u poljskim uslovima može uticati mnoštvo faktora – zato preporučujemo da TankmixIT koristite kao vodič, i ne možemo da garantujemo biološku kompatibilnost proizvoda.

Prednosti aplikacije TankmixIT

  • Jednostavno korišćenje

  • Pouzdane informacije o prikladnosti mešavina za rasprkavanje

  • Vrlo precizne informacije omogućuju potpuno sigurnu primenu Yarinih proizvoda

  • Stalno ažuriranje baze podataka s rezultatima novih ispitivanja

Preuzmite TankmixIT odmah

Ako ovu stranicu pregledate na PC računaru, molimo vas da za preuzimanje aplikacije sa vašim mobilnim uređajem fotografišete QR kod.

Na mobilnom uređaju preuzmite aplikaciju koristeći donji link

Get TankmixIT on the App Store Get TankmixIT on Google play