Tražite li informacije o ishrani biljaka?

Želite li povećati kvalitet i prinos pojedine kulture, ili su vam neophodni opšti saveti o bilo kom aspektu ishrane biljaka – pretražite našu bazu informacija o kulturama kako biste pronašli korisne preporuke i savete. Počnite izborom vaše kulture.

Trebate li pomoć u izboru pravog đubriva?

Naša đubriva grupisana su u porodice proizvoda kako bismo vam olakšali da izaberete najbolje za vas. Tražite li efikasna azotna ili azotno-sumporna đubriva, složena đubriva koja sadrže sva glavna hraniva, đubriva s mikrohranivima za tretiranje nedostataka, ili nešto drugo - kod nas ćete naći bogatstvo izbora.

Yara Bela

Azotna đubriva su najefikasniji oblik azota

YaraBela hranivi rastvori na bazi amonijum nitrata sadrže azot i sumpor u najdostupnijem obliku i mogu se koristiti za sve kulture.

Yara Mila

Složena đubriva u svakoj pojedinoj granuli sadrže sva hraniva

YaraMila proizvodi visoku su koncentrovani rastvori koji sadrže azot, fosfor, kalijum a često i sumpor – ključna hraniva za biljke.

Yara Vita

Folijarna đubriva prihranjuju biljke dodatnim količinama mikrohraniva

YaraVita formulacije dodaju precizno dozirane količine mikrohraniva kada ona nisu dostupna iz drugih izvora, te na taj način povećavaju količine roda.

Imate li problem nedostatka nekog hraniva u vašoj kulturi?

lisce

Identifikujte i postavite dijagnozu da li kod bilo koje od vaših kultura postoji problem nedostatka hraniva i doznajte više o simptomima i uzrocima, kao i načinima kako kontrolisati ili ispraviti utvrđeni nedostatak.

Pogledajte sve na temu nedostatka hraniva

Želite li da donosite bolje utemeljene odluke o hranivima?

Poljoprivrednikova kutija za alat kolekcija je proizvoda i aplikacija koje vam mogu pomoći u donošenju odluka o prihrani biljaka, izboru pravog đubriva i primeni prave količine hraniva u pravo vreme i na pravom mestu kako bi se maksimizirao kvalitet i količina roda i tako dobila najbolja vrednost za uloženi novac, a pritom se izbeglo preterano korišćenje đubriva i tako pridonelo zaštiti okoline.

Tražite li najnovije savete naših agronoma?

Folijarna prihrana povećava rast gomolja krompira

Folijarna prihrana povećava rast gomolja krompira

Za najbolji prinos krompira od ključne je važnosti održavanje rasta gomolja u vremenu rasta, a što se postiže optimizacijom ishrane.

Prolećna prihrana pridonosi čvrstoći stabljike?

Prolećna prihrana pridonosi čvrstoći stabljike?

Nedostatak kalijuma, mangana ili bakra tokom produžnog rasta stabljike prouzrokovaće slabije stabljike i povećati rizik poleganja pšenice u kasnijoj fazi.

Dobija li vaš krompir dovoljno kalcijuma?

Dobija li vaš krompir dovoljno kalcijuma?

Kalcijum je hranivo od vitalne važnosti za krompir i brojni faktori i kvalitet gomolja mogu se poboljšati osiguravanjem potrebne količine kalcijuma u fazi rasta.

Yara e-mail klub

Pretplatite se na naše novosti

Slanjem obrasca potvrđujete da ste obavešteni da obrađujemo vaše podatke u skladu s našim Pravilima o privatnosti